HTC One V

De HTC One V is het instapmodel van de HTC One serie die HTC tijdens het Mobile World Congress 2012 heeft aangekondigd. De HTC One serie bestaat naar de HTC One V uit de One X en de One Y. De HTC One V is de opvolger van de HTC Legend, dit is duidelijk aan het uiterlijk van de telefoon te zien. Dat de HTC One V het instapmodel van de HTC One serie is blijkt uit de specificaties. Voor de gemiddelde consument is de HTC One V ondanks de specificaties een meer dan uitstekende smartphone.

Samenvatting HTC One V

HTC One VDe HTC One V is iets meer dan 9 milimeter dik en weeg slechts 115 gram inclusief de batterij. Het display van de One V is 3,7 inch groot en heeft een resolutie van 480 x 800. De aanwezige 1 GHz processor is meer dan voldoende voor de gemiddelde smartphone gebruiker. De opslagcapaciteit van 4 GB zorgt voor voldoende ruimte voor al je multimedia files. Natuurlijk is de HTC One V ook voorzien van 3GS en WIFI zodat je van snel (mobiel) internet gebruikt kunt maken. Met de 5 megapixel camera met instelbare flitser maak je de mooiste foto’s en videos in 720p HD formaat.

HTC One V aanbiedingen & kopen

De HTC One V is momenteel nog niet verkrijgbaar. Wanneer de One V verkrijgbaar zal zijn is nog niet helemaal duidelijk. Het gerucht gaat dat de One V smartphone vanaf april 2012 in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Ook de adviesprijs van deze telefoon ligt nog niet vast maar naar verwachting zal dit rond de €329,- zijn. Natuurlijk zullen de bekende telecomproviders de HTC One V scherp aanbieden in combinatie met een abonnement. Wanneer deze prijzen beschikbaar zijn zullen wij deze aanbiedingen hier publiceren.

Specificaties HTC One V

  • Ongeveer 9 milimeter dik en 115 gram zwaar inclusief batterij;
  • 3,7 inch touch-screen met een resolutie van 480×800;
  • 1 GHz processor, 512 Mb memory en 4Gb opslagcapaciteit;
  • Voorzien van Android 4.0 met HTC Sense 4;
  • 3GS en WIFI verbinding voor snel (mobiel) internet;
  • Bluetooth en micro-USB voor gegevensuitwisseling;
  • 5 megapixel camera met instelbare LED flitser;