HTC Desire C

HTC Desire CHTC heeft onlangs de HTC Desire C aangekondigd. Al eerder zijn er geruchten verschenen over de HTC Desire C onder de naam HTC Golf of HTC Wildfire C. De HTC Desire C is hiermee de nieuwste Android smartphone uit de HTC Desire lijn. De HTC Desire C is de nieuwe topper uit het budget smartphone segment van HTC.

De HTC Desire is 107,2 milimeter lang, 60,6 milimeter breed en slechts 11,95 milimeter dik. Inclusief batterij weegt de Desire C slechts 98 gram. Het touchscreen display is 3,5 inch groot en heeft een resolutie van 320 x 480 pixels.

HTC Desire C specificaties

De HTC Desire C is voorzien van een 600 MHz processor en Android 4.0. De Desire C beschikt standaard over 4 GB multimedia opslagcapaciteit. De opslagcapaciteit is met een   microSD geheugenkaart uit te bereiden. De HTC Desire heeft maar een camera, deze is overigens wel van goede kwaliteit (5 megapixels). De Desire C is heeft van HTC Beats Audio meegekregen (een geluidsverbeterfunctie), hierdoor luister je in hoge kwaliteit naar je favoriete muziek. Natuurlijk is de HTC Desire C ook van diverse connectiviteitsopties voorzien waaronder: NFC, Bluetooth, WIFI, mico-USB en een 3,5 inch minijack aansluiting.

Aanbiedingen & prijzen HTC Desire C

Naast de specificaties gaan er ook geruchten over de prijs van de HTC Desire C. De verwachting is dat de HTC Desire C als losse telefoon ongeveer 150 euro gaat kosten. Gezien het feit dat de specificaties nog niet officieel bekend zijn is ook deze prijs niet zeker. Bij een prijs van deze hoogte kan het wel eens zijn dat de Desire C door diverse providers al bij een 1-jarig abonnement gratis aangeboden gaat worden. Wanneer de officiele verkoopprijs en de provider aanbiedingen van de HTC Desire C beken zijn verwerken wij deze natuurlijk direct op deze pagina.

HTC Desire C samengevat

  • Ongeveer 12 milimeter dik en 98 gram zwaar inclusief batterij;
  • 3,5 inch touch-screen met een resolutie van 320×480 pixels;
  • 600 MHz processor en 4Gb opslagcapaciteit;
  • Voorzien van Android 4.0 met HTC Sense 4;
  • 3GS en WIFI verbinding voor snel (mobiel) internet;
  • Bluetooth en micro-USB voor gegevensuitwisseling;
  • 5 megapixel camera;